Diensten Overzicht

Oya Support & Consultancy is inzetbaar op het gebied van Management Support, Organisatie advies en Coaching. Op het gebied van Management support vervullen wij functies als tijdelijke (Directie)Secretaresse, PA, EA, Office Manager en in projectmanagement. Voor wat betreft de werkzaamheden met betrekking tot veranderkunde, kunt u ons inzetten om een Quick Scan in uw organisatie te laten uitvoeren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Organisatieadvies.
Als coach begeleiden we in de vorm van life coaching en vitaliteitscoach.

Management Support

Op het gebied van Management support zijn wij inzetbaar als tijdelijke (Directie)Secretaresse, PA, EA, Office Manager en in projectmanagement. Oya support & Consultancy kan worden ingeschakeld bij personele leemtes c.q. hiaten als gevolg van:
 – ziekte
 – zwangerschaps- of ouderschapsverlof
 – sabbaticals
 – reorganisaties
 – uitbreidingen
 – projecten
 – herstructurering van het secretariaat
.

Organisatie advies

Elke organisatie verandert voortdurend, maar hoe houd je grip? Het kan voorkomen dat u in uw organisatie knelpunten ervaart en er niet precies de vinger op kunt leggen waar dit aan ligt. De bedrijfsprocessen zitten prima in elkaar maar toch verloopt een en ander niet helemaal soepel. Om te achterhalen waar de oorzaak vandaan komt, kunt u ons opdracht geven voor een Quick Scan van uw organisatie.

Onze expertise is om knelpunten in een organisatie op te sporen en bloot te leggen. Naar aanleiding van de resultaten uit deze Quick Scan worden dan in samenspraak de vervolgstappen bepaald. Bij de implementatie van verandering moeten actuele veranderkundige inzichten worden gecombineerd met passende ondersteuning. Wij ondersteunen, coachen en begeleiden organisaties om zich soepel te kunnen ontwikkelen

life coach

Door middel van life coaching richten wij ons op mensen die het beste uit zichzelf willen halen en mensen die hun leven een positieve wending willen geven maar niet goed weten hoe dit aan te pakken.
We begeleiden mensen die vragen hebben zoals:
 – hoe haal ik het beste uit mezelf?
 – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
 – hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?
 – leren omgaan met stress, angst of boosheid
 – het leren ontwikkelen van een positieve levenshouding
Herken jij jezelf hierin? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek via tel: 06 – 24 567 100 of mail naar info@oya-support.nl.

Vitaliteitscoach

Onze leefstijl heeft een direct effect op onze lichaam en geest. Het is een algemeen bekend feit dat het lichaam en de geest één is. Maar hoe werkt dit dan precies in de praktijk?
Wij werken vanuit een integrale visie, lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn, met als doel de kwaliteit van jouw leven te vergroten.

Leefstijl
Samen met jou nemen we je huidige leefstijl onder de loep en kijken we naar je veranderingsbereidheid zodat we samen kunnen toewerken naar een voor jou gezondere leefstijl waarin je je vitaler zult voelen.
Bewegen
We kijken naar je huidige bewegingspatroon en maken een plan wat bij jou past met de bewegingen die bij jouw lichaam passen en wat jij leuk vindt om te doen.
Emotiemanagement
Het wordt vaak vergeten maar emoties spelen een belangrijke rol in ons gedrag. Emoties zetten ons in beweging en bepalen voor een groot deel ons gedrag. Dus door je emoties positief te beïnvloeden, kun je je gedrag wijzigen en de juiste motivatie vinden die je helpt om vitaler te worden.
Voeding
Samen gaan we doornemen waar je huidige voedingspatroon uit bestaat, wat we kunnen verbeteren en wat jouw lichaam nodig heeft om je gezond en vitaal te voelen
Het in balans brengen van deze bovenstaande factoren zal de vitaliteit versterken.