Wie zijn wij?

Expertise

Oya Support & Consultancy is inzetbaar op het gebied van Management Support, Organisatie advies en Coaching. Op het gebied van Management support vervullen wij functies als tijdelijke (Directie)Secretaresse, PA, EA, Office Manager en in projectmanagement. Voor wat betreft de werkzaamheden met betrekking tot veranderkunde, kunt u ons inzetten om een Quick Scan in uw organisatie te laten uitvoeren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Organisatieadvies.
Als coach begeleiden wij mensen in de vorm van life coaching en vitaliteitscoaching.

Filosofie

You can do anything if you put your mind to it! Waar wij in geloven is dat je eigen geluk maakbaar is en dat je er zelf voor kunt zorgen dat je op een positieve manier in het leven staat, zowel op het gebied van werk als privé.

Missie

Onze missie is om een positief verschil te maken. Dat geldt voor ons zowel op privégebied als op werkgebied. In management support willen wij iemand zo goed mogelijk ondersteunen om de ander te kunnen laten excelleren in zijn/haar unieke talent. Met betrekking tot organisatie advies willen we graag knelpunten blootleggen en oplossingsrichtingen aandragen. Als coach is het onze missie om met de coachee toe te werken naar een gewenste invulling van zijn/haar leven.
.